Wereldtoppers spelen in Tal Memorial

Na het WK verschuift de aandacht van Moskou naar … Moskou. Daar spelen de beste spelers van het moment, Carlsen, Aronian en Kramnik, mee in de Tal Memorial. Behalve De top drie van de wereld is er ook nog plaats voor andere kleppers, zoals Morozevich, Nakamura, Grischuk, Caruana, Radjabov en de twee outsiders McShane en Tomashevsky.

Het toernooi belooft alvast een stuk spectaculairder te worden dan het WK: de eerste ronde telde maar 1 remise. Na twee rondes staat Teimour Radjabov aan kop, met 2/2. Je kan het toernooi volgen op alle internetschaakclubs en via de officiƫle site.

 1. wimB
  wimB10-06-2012

  Engelse live audio-commentaar van Ian Rogers:

  http://chesstv.com/schedule

 2. Bart
  Bart11-06-2012

  Superinteressant, maar bij mij valt dat ding wel erg dikwijls stil, jammer genoeg. Is dat bij jou ook zo, Wim? Het “Can’t connect with server. Wait …” Altijd maar een minuutje, maar wel om de zoveel minuten. Echt vervelend.

 3. wimB
  wimB12-06-2012

  Ik kan zonder veel problemen kijken en luisteren. Af en toe hapert het maar niet echt hinderend.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.