The English: Move by Move nu voor een superprijs

Morgen begint het Belgisch Kampioenschap in Lommel en daar pakt bij Chess Consult uit met een eerste superpromo. Het gloednieuwe boek “The English: Move by Move” van Steve Giddins volgt de topgrootmeesters in hun steeds groter wordende sympathie voor de Engelse opening.

In plaats van de normale 23,50 euro biedt Chess Consult het boek tot 31 augustus aan tegen 18,50 euro. En er is meer: voor alle schakers en fans in Lommel zal dit schrijven de deur uit gaan voor de ongelooflijke prijs van 15 euro op de laatste dag van het BK. Bekijk hier een uittreksel uit het boek en alle info…

Move By Move informatie

De Move by Move reeks is een succesformule van Everymanchess, waarin aan de hand van de vraag en antwoord een opening wordt uitgelegd. Zowel ideëen in het middenspel als in het eindspel, typisch voor die openingen, worden expliciet uitgelegd, zodat het leren van een opening een heuse schaakles wordt.

Omdat steeds meer wereldtoppers kiezen voor 1. c4 (Carlsen en Aronian zijn de bekendste aanhangers van de opening) heeft Steve Giddins de huidige theorie en kennis samengevat in een Move By Move: The English:

“This series provides an ideal platform to study chess openings. By continually challenging the reader to answer probing questions throughout the book, the Move by Move format greatly encourages the learning and practising of vital skills just as much as the traditional assimilation of opening knowledge. Carefully selected questions and answers are designed to keep you actively involved and allow you to monitor your progress as you learn. This is an excellent way to study any chess opening and at the same time improve your general chess skills and knowledge.

The English Opening is a popular choice, from club level all the way through to world champions. Its flexibility allows players to choose from a number of different set-ups – positional or aggressive, classical or hypermodern. It also appeals to those who prefer learning opening ideas to memorizing reams of theory. In this book, Steve Giddins invites you to join him in studying the English and its many variations. He examines instructive games, covers the most important lines and provides answers to all the key questions.

-Essential guidance and training in the English Opening
-Utilizes an ideal approach to chess study
-Discusses move orders and repertoire options”

In plaats van de 23,50 euro is het werk nu voor 18,50 van u. Deze promo geldt vanaf het verschijnen van dit artikel tot 31 augustus. U kan het in Lommel komen kopen, waar Chess Consult drie keer zijn stand heeft: op de openingsdag, woensdag en de slotdag volgende week zondag. Het is gloednieuw, dus waarschijnlijk is het boek er op woensdag en zeker op zondag, de slotdag. Op die slotdag gaat het boek zelfs de deur uit aan 15 euro, een korting van maar liefst 8,50 euro!

Bestellen en links

Daarnaast kan je het ook bestellen aan dezelfde superpromotieprijs bestellen: mailen naar Chess Consult.

Klik op deze link om 24 bladzijden uit het boek te bekijken!

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.