Amay

24 uren blitzen in Amay

L’Échiquier Amaytois viert zijn 40ste verjaardag en nodigt u uit voor zijn 24 uur snelschaaktoernooi van 25 tot 26 augustus 2012. Voor deze heuglijke gebeurtenis heeft de club een prijzenfonds van maar liefst meer dan 5000 euro verzameld.

De eerste prijs is dan ook 1000 euro, een mooi bedrag voor een weekend op en top blitzamusement. En voor zij die geen zin hebben om werkelijk heel de beproeving te doorstaan: het is toegelaten om rondes te spelen zonder het hele toernooi, meer zelfs: er zijn na iedere ronde speciale prijzen voorzien!

Je vindt alle informatie op de site van het toernooi. Klik hier!

 1. volgjeneus
  volgjeneus24-06-2012

  Euhm… Klik waar? 😉

  Ik had graag meegedaan, maar enkele trouwfeesten beslissen daar anders over. Even weinig slaap dus, maar veel minder schaken 🙂 Hopelijk volgend jaar nog een keer!

 2. Tom
  Tom27-06-2012

  Zalig, wanneer was de laatste 24u in Belgie? Zeker 10 jaar geleden schat ik. Van mij mag dit zeker jaarlijks zijn.

 3. brabo
  brabo27-06-2012

  In 2009 was er nog de nacht van de Kameleon.
  Ik zie dat er 5 pauzes van een half uur genoteerd staan in de 24 uren van Amay. In mijne tijd aten we gewoon onze bokes op tijdens het spelen. Nog leuker werd het met een pak frieten waarna de stukken heel goed begonnen te plakken zonder te spreken van de pinten bier die hier en daar werden gemorst.
  Als je thuis kwam dan moest je van mama, vriendin of vrouw onmiddellijk het bad in.

 4. Tom
  Tom27-06-2012

  Maar de nacht van de kameleon was toch in teamverband, neen? Not quite the same thing.

  Wat de pauzes betreft ben ik akkoord. Twee pauzes van half uur is voldoende (en dan spelen tot 15u natuurlijk), maar we gaan niet moeilijk doen, het blijft een individuele 24u en dat is het belangrijkste.

 5. brabo
  brabo27-06-2012

  De nacht van de kameleon was met duos. Ik heb het eens van middernacht tot 16 uur gespeeld zonder pauzes omdat mijn maat slechts de eerste 8 uren wou meespelen en aanwezig zijn. Dit mocht volgens de reglementen.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.