Mher

Simultaanschaken tegen Mher Hovhanisian

Op zaterdag 22 september zal Mher Hovhanisian om 13 uur een simultaanpartij spelen tegen maximum 40 tegenstanders op het volksfeest Manifiesta in Bredene…

Manifiesta is een combinatie van muziek (met o.a. Axelle Red), boekenbeurs en literair café (met o.a. Dimitri Verhulst en Erwin Mortier), 10 debatten (met o.a. Dr.Peter Adriaensens, Norman Finkelstein, Mariela Castro), stand-up comedy met Bert Kruismans, theater met Antje De Boeck en veel meer.

Voor 12 euro kan je schaken tegen Mher en genieten van het volledige programma. Het programma en bestellen van tickets kan je via de website: www.manifiesta.be.

 1. Theo
  Theo11-09-2012

  “Lees meer…” en er staat niks!?
  Sinds de facebook invasie is deze site er echt niet op verbeterd hoor.
  Voor de rest goed werk steeds! Geen kritiek daarop. Maar de structuur was toch beter voorheen.
  Succes ermee. Mocht er meer informatie zijn, wens ik wel deel te nemen aan deze simultaan.

 2. Tom V
  Tom V11-09-2012

  Dag Theo,

  ik zie het wel staan hoor

 3. Bart
  Bart11-09-2012

  En volgens mij beslist de adverteerder de tekst, niet de webmaster… Voor een advertentie hoef je trouwens ook niet meer te weten dan hier staat.

 4. Aster Phoenix
  Aster Phoenix11-09-2012

  Theo

  Ik heb dit probleem ook. Ik werk met Google Chrome, en kan een select aantal artikels niet lezen als ik op ‘lees meer’ druk. Als ik echter internet explorer gebruik of een andere browser zoals firefox(denk ik toch, van internet explorer ben ik zeker) , kan ik ze wel lezen.
  Wel vreemd dat Chrome zo moeilijk doet..

 5. volgjeneus
  volgjeneus11-09-2012

  Ik werk ook met Google Chrome, en ik kan altijd alles lezen als ik op “Lees meer” druk. Vreemd…

 6. Jan Lagrain
  Jan Lagrain12-09-2012

  Ik ben ook niet blij dit te lezen. De nieuwe layout is zo goed als ontworpen met Google Chrome. In het begin hadden we problemen met Firefox, maar over problemen met Chrome is dit de eerste keer dat ik iets lees/hoor. Op de vier pc’s waar ik de vier browsers (Chrome, Explorer, Firefox, Safari) getest heb (een dell laptop, een Acer laptop, een macbook en een oude desktop van mijn vader), werkt alles eigenlijk prima. Erg vreemd…

 7. françois
  françois12-09-2012

  Ik heb geen problemen noch met laptop noch met desktop van Qforce (Belgisch fabrikaat)

 8. The Economist
  The Economist12-09-2012

  Problemen rond Chrome komen meer voor, niet alleen rond deze website. Het is aangeraden om het gewoon eens opnieuw te installeren en te zorgen dat alle plug-ins up to date zijn 😉

 9. Adrian
  Adrian12-09-2012

  Problemen met chrome?
  Ik werk altijd met chrome en heb alvast nooit problemen met SF.

 10. Jan Lagrain
  Jan Lagrain12-09-2012

  Ik heb een lezerstip binnengekregen. Het probleem ligt blijkbaar bij een instelling in Chrome:

  “Blijkbaar heb je het probleem als je de extensie “Ad-block” op hebt staan. Ik heb dit uitgeschakeld en nu werkt het perfect.

  “adthwart legacy” is een prima vervanger voor ad-block en dan kan iedereen SF rustig lezen. Misschien kun je de mensen die hetzelfde probleem hebben, deze tip geven.”

 11. Goendi
  Goendi12-09-2012

  Problemen met browsers zullen er altijd zijn. Heel vaak ligt de oorzaak niet bij de website, maar op de client side. Het is het vaak heel erg goedkoop om op de makers of het design te schieten. Persoonlijk vind ik absoluut niet dat Jan verdient te lezen “sinds de invasie van facebook is deze site er niet op verbeterd”. Eerlijk gezegd: Jan testte iets, vond het niet geslaagd en draaide het terug. Dat vind ik alvast moedig. Daarnaast vind ik het nieuwe design fris en overzichtelijk. Het enige waar ik aan moest wennen is dat je niet meer op de titel kunt klikken om het artikel te zien.

  Terzijde, ik gebruik al jaren firefox, en heb geen enkel probleem gehad sinds de nieuwe layout.

  Puik werk!

 12. Dieter
  Dieter13-09-2012

  De site is echt een pareltje als je het mij vraagt, proficiat Jan!

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.