Foto Artikel Gfgkopie

In beeld: jeugdstage Go for Grandmaster

Onder het toeziend oog van Belgisch kampioen Tanguy Ringoir kregen 24 jonge talenten een intensieve schaaktraining op het Bloso-domein in Hofstade. Bekijk hier de foto’s…

Tweede training in Hofstade

Go for Grandmaster heeft nog steeds een droom: “Stel je voor dat onze Belgische schaakjeugd een professionele opleiding en begeleiding krijgt… Stel je voor dat we een sfeer creëren waarin topprestaties mogelijk worden… Stel je voor dat we met enkele van onze toptalenten de wereldtop halen… Stel je voor dat we groeien naar één of meerdere grootmeesters…”, klinkt het op de website van het project.

Ambitieus, dus proberen de initiatiefnemers de daad bij het woord te voegen en de eerste kleine stapjes bij hun droom te zetten. Het organiseerde vorig jaar al een schaakstage op het Bloso-domein in Hofstade. In vier leeftijdscategorieën worden enkele Belgische toptalenten een weekend lang intensief begeleid door ervaren schaakleraars. Dat kunstje werd dit jaar overgedaan, met Belgisch kampioen Tanguy Ringoir als special guest.

De foto’s:

Opgelet: gebruikers van een iPad kunnen problemen ondervinden bij het bekijken van deze foto’s. Hen verwijs ik graag door naar de fotopagina van de stage.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.