Krokus

Krokusschaak in Gent

Op zaterdag 9 en zondag 10 februari (ongemeen vroeg dit jaar) wordt opnieuw in drie leeftijdscategorie├źn geschaakt in het clubhuis van de KGSRL. Door de unieke toernooiformule kunnen de schakers zich meten met iets oudere helden of iets jongere opkomende talenten…

Unieke formule

De kerstvakantie is nog maar net achter de rug en de krokusvakantie staat al bijna voor de deur. Of in jeugdschaaktermen: de kersttoernooien zijn nog maar net voorbij en het traditionele Krokustoernooi komt er alweer aan! Op zaterdag 9 en zondag 10 februari (ongemeen vroeg dit jaar) wordt opnieuw in drie leeftijdscategorie├źn geschaakt in het clubhuis van de KGSRL. Door de unieke toernooiformule kunnen de schakers zich meten met iets oudere helden of iets jongere opkomende talenten. Mis dit toernooi dus zeker niet!

Affiche

Affiche 2

  1. EmanueL Nieto
    EmanueL Nieto07-01-2013

    Pure nostalgie…

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.