Beckers

Overlijden Paul Beckers

Droevig nieuws bereikte onze redactie: Paul Beckers, organisator van het open in Brasschaat en voorzitter van de club in Brasschaat is gisteren onverwacht overleden…

Beckers zette open van Brasschaat mee op de kaart

Het droevige nieuws staat te lezen op de officiële site van de schaakclub in Brasschaat.

Beste schaakvrienden, vol ongeloof hebben wij op vrijdagnamiddag 08-02 vernomen, dat onze voorzitter tijdens een spoedoperatie overleden is in KLINA - Brasschaat. Paul heeft, sinds de omvorming naar een VZW, zijn stempel gedrukt op de uitbouw van de club en het Tornooi van Brasschaat en hij was terecht fier op het feit dat we één van de grootste clubs geworden waren. Paul was steeds nadrukkelijk aanwezig, zowel op de clubavonden als tijdens de vele vergaderingen. Zijn afwezigheid zal dan ook des te harder gevoeld worden. – Site Brasschaat, http://brasschaak.be

Paul Beckers was de drijvende kracht achter het Open in Brasschaat, een van de best georganiseerde toernooien in ons land en ieder jaar een van de hoogtepunten van de schaakzomer. Zijn enthousiasme en positivisme zal bij de medewerkers nooit vergeten worden. In naam van de gehele redactie drukken wij ons medeleven uit voor de familie en vrienden van Paul.

 1. J.Z.
  J.Z.09-02-2013

  R.I.P. Paul

  bedankt voor alles wat je voor de Belgische schaakwereld hebt gedaan

  veel sterkte aan de familie

 2. Valery
  Valery09-02-2013

  Een man met een hart van goud!

 3. Emanuel Nieto
  Emanuel Nieto09-02-2013

  Ik val bijna van mijn stoel. Innige deelneming aan de familie.

 4. Heyens Koenraad
  Heyens Koenraad09-02-2013

  Een verlies voor iedereen die Paul kende. Innige deelneming aan de familie.

 5. Gert Van Bunderen
  Gert Van Bunderen09-02-2013

  Innige deelneming aan de familie. Paul was echt iemand die je kon motiveren om deel te nemen en er steeds stond om je welkom te heten op de tornooien en op de liga-vergaderingen. Hij maakte mede dat je, je goed voelde daar in de Brasschaatse Ruiterhal. Het is schrikken als iemand die nog zo relatief jong is en nog vol plannen er plots niet meer is.

 6. TheMirrorMan
  TheMirrorMan10-02-2013

  Paul zal inderdaad gemist worden, als organisator, als schaker en als (enorm sympathieke) mens. Mijn deelneming aan de familie …

  Ik wens ook ander droevig nieuws mee te delen dat mij via Facebook ter ore is gekomen : het overlijden van Philippe Bekaert, ondervoorzitter en actief speler van Jean-Jaures. Ook mijn deelneming aan de familie.

  http://184.154.228.10/~jeanjaur/index.php?option=com_content&view=article&id=148%3Aphilippe-bekaert-onverwacht-overleden&catid=12%3Anieuwsflits&Itemid=9

 7. gert
  gert12-02-2013

  Ik had al jaren een discussie met hem over de prijzenverdeling op het Open van Brasschaat ; ik vind delen eerlijker, hij zwoer bij Bucholz. Toch fijn dat we er ondanks dit meningsverschil steeds een hartelijke relatie op nahielden. Onlangs nog tijdens de openingsronde van Zilveren Toren legde hij z’n arm om m’n schouder en moest ik hem jammer genoeg melden dat Brasschaat er ook dit jaar niet inzit wegens verhuis naar Engeland. Paul was een beleefd en origineel mens met een supergroot hart voor onze geliefkoosde hobby.

 8. Familie Mitran
  Familie Mitran12-02-2013

  Onze innige deelneming aan de familie en we zullen hem allemaal missen.

 9. Roger
  Roger13-02-2013

  Ik kan het na 5 dagen nog steeds niet geloven! RIP Paul, en innige deelneming aan de familie.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.