Affiche1

Nieuw: de West Flemish Open

De West-Vlaamse schaakliga organiseert van 5 tot 9 augustus in zaal nieuwland in Oostende de eerste editie van de West Flemish Open. Er is een total prijzenpot voorzien van 3500 Euro, met een eerste prijs van 1000 Euro…

Terwijl de partner lekker kuiert op de dijk of zich neerploft aan het strand, kan de schaakliefhebber strijden voor de hoofdprijzen of de talrijke elo-prijzen. Dit Zwitsers toernooi telt 7 ronden verdeeld over 5 dagen en telt mee voor FIDE-elo.

Dankzij een speciale korting voor de jeugdspelers en aparte jeugdprijzen, trekt de West-Vlaamse duidelijk de kaart van de jeugd.

Alle informatie van het toernooi vind je op http://www.westflemishopen.be (klik hier) of rechtstreeks bij de toernooileider: ruben@decrop.net 0477/571313

 1. Renny
  Renny16-06-2013

  Als ik op ‘lees meer’ klik, verschijnt er een lege pagina, nog mensen die dit probleem hebben ?

 2. gert
  gert20-06-2013

  Vermoedelijk verwar je met een bericht op een site van de overheid. Die al langer dan vandaag vindt dat we te weinig lezen.

 3. Jan Lagrain
  Jan Lagrain20-06-2013

  Er zijn wel degelijk nog mensen met dit probleem. Het zijn er wel niet veel, maar toch. We vinden echter de oorzaak niet: bij onze testen werkt alles, zowel op Windows bij IE, Chrome, Safari en Firefox en bij Mac bij dezelfde drie zonder IE. We hebben het op drie verschillende Macs en twee verschillende PC’s getest.

  We vermoeden dus dat er ergens een of andere instelling of een of andere update moet zijn, die we nog niet begrijpen of iets in die aard. Hopelijk vinden we het snel of raakt het probleem vanzelf opgelost.

 4. Wessel
  Wessel21-06-2013

  Ik had hetzelfde probleem op google chrome. Schaakfabriek op de uitzonderingslijst van AdBlock zetten verhielp bij mij het probleem 🙂

 5. Stef
  Stef22-06-2013

  @ Wessel: Hetzelfde hier! 🙂

 6. Jan Lagrain
  Jan Lagrain22-06-2013

  Ook bij anderen is daardoor het probleem opgelost. Bedankt voor de tip en hopelijk leest iedereen met het probleem deze oplossing!

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.