P1030409

Krokustoernooi komt eraan

Over twee weken begint de krokusvakantie en zoals zo dikwijls kan er dan ook worden geschaakt in Gent. Het krokustoernooi heeft nu ook een -10-reeks toegevoegd, speciaal voor de pas piepende schakers…

De krokusvakantie brengt traditioneel het Krokustornooi met zich mee. Dit jaar wordt tijdens het weekend van 8 en 9 maart in Gent evenwel met een andere traditie gebroken. Naast de gebruikelijke reeksen van junioren, kadetten en miniemen, wordt een vierde leeftijdscategorie toegevoegd. Spelertjes jonger dan 10 jaar komen in de reeks van de pionnen terecht en krijgen zo vaker tegenstanders van hun eigen niveau voorgeschoteld.

Het toevoegen van een extra reeks voor -10-jarigen is meteen de enige wijziging aan het Krokustornooi. Voor de rest wordt nog steeds de gekende formule gehanteerd. De goed gevulde prijzentafel en live-uitzending van de juniorenreeks op groot scherm zorgen voor een unieke sfeer gedurende het hele weekend.

Klik om uit te vergroten

De mooie erelijst toont trouwens aan dat het tornooi elk jaar opnieuw grote namen weet aan te trekken. Ook op sportief vlak is dit dus een niet te missen evenement!

Klik om uit te vergroten

Inschrijven doe je online via de website van de organiserende club. Daar kan je ook terecht voor meer info over het Krokustornooi.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.