Cd

12 u blitzen in Gent

Om het lange interclubseizoen af te sluiten en de drukke schaakzomer in te leiden, is een ontspannend blitztoernooi altijd mooi meegenomen. Op zaterdag 24 mei kunnen blitzfanaten uit alle streken opnieuw twaalf uur lang de handen vliegensvlug over het schaakbord laten zweven in Gent. Mis dit blitzavontuur zeker niet…

Concrete info:

Waar: Schaakhuis Caïssa, Abrahamstraat 46, 9000 Gent
Wanneer: zaterdag 24 mei, van 10 tot 22 uur
Pauzes: pauze van 10 minuten na 3 uur spelen
Deelname: € 10 per persoon voor alle deelnemers en leeftijdscategorieën
Prijsuitreiking: 22u30

De globale inleg van alle deelnemers wordt integraal teruggeschonken als prijzengeld. Er worden 4 hoofdprijzen (respectievelijk 25%, 20%, 15% en 10% van het inschrijvingsgeld) en 3 ratingprijzen (elk 10% van het inschrijvingsgeld) voorzien.
Er worden ook gratis croque monsieurs voorzien tegen de avond.

Inschrijven kan ter plaatse tot 9u45 op zaterdag 24 mei 2014. Bekijk voor meer info ook zeker eens de website van de KGSRL (www.kgsrl.be).

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.