7816268590 483f0a8ac9 Z

Schaken tijdens de vakantie: Open Brasschaat

Voor het veertiende jaar op rij opent SK Brasschaat VZW zijn deuren voor ons jaarlijks schaakfeest. Van zaterdag 16 augustus tot en met zondag 24 augustus, 9 ronden, dit jaar opnieuw in de Ruiterhal…

De immer moeilijke financiƫle oefening laat ook dit jaar toe om onze identiteit en kwaliteit trouw te blijven. We bieden weer een mooie mix van Internationale en Nationale schaakvrienden. Onze trouwe toppers GM Alexander Dgebuadze en IM Attila Gergacz zijn weer van de partij. GM Sergey Kasparov en echtgenote komen wat Wit-Russische weerstand bieden.

IM H. Van Riemsdijck is ons niet onbekend en wordt aan de toplijst toegevoegd. Maar uiteraard verwelkomen we ook onze vele trouwe deelnemers uit alle verre en nabije clubs, uit alle elo-rangen en van elke leeftijd van harte. De inschrijvingen zijn online via www.brasschaak.be, inschrijvingsprijzen zijn dezelfde met kortingvoorwaarde zoals vorig jaar. Je vindt er ook alle informatie omtrent tempo, organisatie, arbitrage en reglement. De organisatie is opnieuw vastberaden om er een waar schaakfestival van te maken!

Klik op de foto voor een grote versie

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.