4886493220 Ee99d295de

30ste Open van Geraardsbergen

Voetbal of niet, het wordt hoog tijd om in te schrijven voor het 30ste open internationaal schaaktoernooi van Geraardsbergen…

Behoud van de succesformule

De organisatie koos voor het behoud van de succesformule die de laatste 5 jaar van toepassing was: de prachtig gelegen en welbekende locatie, het mooie weer, 9 ronden Zwitsers, een eerste prijs van 600€, 2 bye’s voor telkens een half punt kunnen gevraagd worden tot en met de 7de ronde, een gamma aan rating en andere prijzen die bovendien lichtjes zijn gestegen.

Elke dag is er een avondprogramma dat open staat ook voor niet deelnemers, met op zondag de ‘zomerblitz’, en op maandag en dinsdag een ‘rapid’. Tijdens de prijsuitreiking op woensdag is er een kleine lunch voorzien die inbegrepen is in het inschrijfgeld.

Wegens het gedwongen forfait van de plaatselijke favoriet, winnaar van de laatste twee edities en kampioen van België Tanguy Ringoir (hij neemt op dat ogenblik deel aan de olympiades in Tromso en wij zullen er alles aan doen om de ‘live’ ook ter plaatse uit te zenden) ligt het veld open voor een 10-tal Belgische experts die zich zullen moeten meten met een handvol sterke Hollanders die al op de deelnemerslijst staan.

Alle info is te vinden op de VPTD site http://users.skynet.be/vptd

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.