IMG 8077

Nazomerschaak aan zee

Van zaterdag 6 tot en met zaterdag 13 september vindt in Oostende de tweede editie plaats van de West-Flemish Open, een 9 ronden Zwitsers toernooi, meetellend voor FIDE-elo. De formule is lichtjes aangepast. Je kan je nog steeds inschrijven…

Speel mee in de West-Flemish Open

Van zaterdag 6 tot en met zaterdag 13 september vindt de tweede editie plaats van de West-Flemish Open, een 9 ronden Zwitsers toernooi, meetellend voor FIDE-elo.

Na de succesvolle editie van vorige jaar is de formule gewijzigd. We spelen 9 ipv. 7 ronden, op weekdagen spelen we ’s avonds om 19u00 (zoals in Brasschaat), en we zijn verhuisd naar dagcentrum Lacourt, maar blijven wel in Oostende.

Dit is een open toernooi voor iedereen toegankelijk. Deelnamerecht: 40 Euro voor volwassenen; 20 Euro voor de jeugd; FM, IM, en GM gratis.

Er is een aanzienlijke prijzenpot van 3700 Euro, met talrijke eloprijzen.

Alle informatie vind je op http://westflemishopen.be. Inschrijven bij ruben@decrop.net. Ten zeerste aanbevolen.

West-Vlaams blitzkampioenschap

Aansluitend op de prijsuitreiking van de West-Flemish Open vindt op zaterdag 13 september om 17u00 het West-Vlaams Blitzkampioenschap plaats, eveneens in dagcentrum Lacourt. Deelnamerecht: 8 Euro bij voorinschrijving, 10 Euro ter plaatse.

Inschrijven bij ruben@decrop.net

Opgelet: dit toernooi is enkel toegankelijk voor spelers die een West-Vlaamse club als hoofdkring hebben of die het lidgeld van de West-Vlaamse Liga betalen (11 Euro).

West-Vlaamse Interclub

Op vrijdag 19 september start de West-Vlaamse interclubs.

Bij de ploegopstellingen dient er rekening mee gehouden te worden dat alle spelers op de spelerslijst een West-Vlaamse club als hoofdkring moeten hebben of het lidgeld van de West-Vlaamse Liga dienen te betalen (11 Euro).

West-Vlaamse Ligakampioenschappen

Op zondag 12 oktober starten de West-Vlaams ligakampioenschappen. Deze vinden dit jaar plaats in het oud stadhuis van Gistel. Het ligakampioenschap is voorbehouden aan spelers die een West-Vlaamse club als hoofdkring hebben.

Inschrijven bij ruben@decrop.net

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.