IMG 8077

Gelukkig nieuwjaar!

Schaakfabriek.be wenst iedereen een vruchtbaar schaakjaar! Daarnaast lanceren we ook een oproep aan toernooiorganisatoren of andere schaakliefhebbers en blikken we vooruit op de komende weken…

Beste wensen en goede voornemens

Na enkele drukke feestdagen wensen wij van Schaakfabriek.be iedere schaker en lezer van deze website een erg prettig 2015 toe. Zelf hebben we ook enkele goede voornemens, maar daar hebben we u voor nodig. Omdat het steeds moeilijker wordt om job en andere verplichtingen te combineren met deze website, plaatsen we graag een oproep aan toernooiorganisatoren of aan veelschakers om informatie over weekendtoernooien (of andere) door te sturen naar onze redactie. Dit hoeven geen uitgebreide verslagen te zijn: enkel met een uitslag en een erg korte reactie (zelfs in telegramstijl) maakt u ons werk een pak doenbaarder. Zo kan deze site ook tussen de grote Belgische toernooien blijven zorgen voor updates over het Belgische schaaknieuws.

Mailen kan altijd naar schaakfabriek(ad)gmail.com. De informatie wordt in bijna alle gevallen gepubliceerd (soms erg snel, soms iets later). Alvast bedankt!

Het nieuwe jaar zetten wij alvast in met twee van onze beste, Belgische schakers. Deze week verschijnt een artikeltje over Tanguy Ringoir in de Verenigde Staten, waar hij als the Belgian Butcher in het universitaire circuit beland is. Volgende week trekken we dan weer naar Wijk Aan Zee, waar Bart Michiels zijn opwachting maakt in de B-groep.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.