Speelzaal BJK

Programma voorjaar 2015

Terwijl Amay de zeges blijft opstapelen en de strijd om de degradatie razendspannend is, maakten wij van Schaakfabriek even een programma op: wat kan u de komende maanden nog van ons verwachten?

Amay op twee zeges van titel

Met 9 zeges op rij is Amay onstopbaar dit schaakseizoen. Enkel Brugge – eveneens bezig aan een prima seizoen trouwens – en Fontaine kunnen hen nog van een eerste titel in enkele jaren tijd houden. Onderaan de rangschikking lijkt Temse veroordeeld tot tweede nationale. De tweede degradatieplaats is nog lang niet toegekend: zowel Borgerhout, Namen als CREC zullen ieder puntje kunnen gebruiken om hun verblijf in eerste te behouden. Op zondag 22 maart valt de definitieve beslissing.

Intussen heeft onze redactie een programma opgesteld voor de komende maanden. Onze oproep tot links of informatie voor artikels had niet het beoogde effect en daarom gooien we het nu over een andere boeg. Schaakfabriek.be zal doorheen het “gewone jaar” enkel nog specifieke artikels brengen, die om de een of andere reden buitengewoon relevant zijn voor onze schaakwereld (bv. een nieuwe GM, een nieuwe bondsvoorzitter …), maar richt zich vanaf nu op de grote, Belgische toernooien.

Voor de komende maanden wil dat zeggen dat u van ons coverage mag verwachten over het BK Jeugd, waar wij een hele week live verslaggeving zullen brengen, de laatste ronde van de NIC, het Vlaams Kampioenschap en natuurlijk het Belgisch Kampioenschap in Mortsel.

  1. brabo
    brabo02-03-2015

    “Onze oproep tot links of informatie voor artikels had niet het beoogde effect”

    http://schaken-brabo.blogspot.be/2014/10/gratis.html

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.