IMG 8077

15-23 augustus: schaken in Brasschaat

Dit weekend begint het open van Brasschaat, een schaakfestival met een schaakstage voor de jeugd en natuurlijk een ijzersterk en gezellig toernooi…

Strijd om ratingprijzen of om een partijtje tegen een GM te versieren

Met 4 GM, 4 IM, 5 FM, 1 WGM, 1 WIM en 1 WFM is een knokpartij voor de hoofdprijzen al gegarandeerd, maar het toernooi in Brasschaat is voor iedere schaker de moeite: het is een van de toernooien met de mooiste (en meeste) prijzen per elocategorie. Dat het een heus schaakfeest wordt in onze Ruiterhal is dus een feit. Elke schaker, elke speelsterkte, elke schaakliefhebber is meer dan welkom.

Op de website open.brasschaak.be leest u alles over deelnemers, prijzen, inschrijvingen, reglement … Nieuw dit jaar is het aanbod van goedkoop verblijf vlakbij de tornooizaal onder beheer van de toernooiorganisatie !

Organiserende Schaakkring Brasschaat heet u alvast welkom.

Schaakstage voor jongeren tijdens het toernooi

Tijdens het toernooi zal er ook een schaakstage georganiseerd worden:

Klik voor een groter formaat.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.