IMG 8077

Open Leuven 2015 komt eraan

Vanaf donderdag kan u opnieuw terecht in een van de klassiekers van het Belgische schaak: het open van Leuven. Inschrijven kan nog altijd…

Informatie en inschrijven

Het toernooi zal gespeeld worden over 7 ronden volgens het Zwitsers systeem. Elke speler heeft 2 uur voor z’n eerste 40 zetten, gevolgd door 15 minuten knock-out. Het toernooi gaat door van 12 tot 15 november.

Indien u aan een ronde niet kan deelnemen, kan u altijd een bye aanvragen voor de start van het toernooi. Enkel voor de eerste 3 ronden wordt 1/2 punt per ronde toegekend voor een vooraf gemelde afwezigheid (via info@leuvencentraal.be of bij de hoofdarbiter tijdens het toernooi); voor de andere ronden wordt geen 1/2 punt toegekend. De partijen worden niet doorgegeven voor ELO-verrekening.

Website: Klik hier om in te schrijven

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.