Fide 130327 976 Edit 2

Topschakers komen naar Leuven

Magnus Carlsen, Vladimir Kramnik, Fabiano Caruana, Anish Giri, Maxime Vachier-Lagrave, Hikaru Nakamura, Aronian Levon, Wesley So en Veselin Topalov. Een deelnemersveld waarvoor je normaal gezien naar Wijk Aan Zee, Moskou of Saint Louis moet gaan, zakt over een maand af naar Leuven…

Grand Chess Tour naar Leuven

Your Next Move, de organisatie die eerder al simultaanschaak met Garry Kasparov himself organiseerde, haalt nu een nog straffere stoot uit: de Grand Chess Tour 2016 komt naar Belgiƫ. Tussen 17 en 20 juni spelen Carlsen en co in een rapid- en blitztoernooi tegen elkaar. De place to be is Leuven.

Meer daarover later, maar alle basisinformatie vinden jullie op http://www.yournextmove.be

  1. GTE Bosteels
    GTE Bosteels11-05-2016

    ik wil op de hoogte blijven.
    MVG
    GB

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.